Mikä ihmeen kristalliharppu?

Kuulet uudesta soittimestani ja saat linkin, mistä voit ostaa itsellesi sellaisen myös.

Kristalliharppu

Olin jo pitkään haaveillut tästä ihanasta soittimesta.

Vihdoin sen aika oli tulla minulle.

Krsitalliharpussa on puhdas ääni. Sen putket ovat kristallia ja soivat kauniisti. Tämä soitin tuntuu vaikuttavan erityisesti kentän kautta ja se on luonteeltaan aivan erilainen, kuin äänimaljat ja muut hoitavat soittimet. 

Kun kuulet kristalliharppua, saatat kokea vähän samanlaisen tunteen kuin kristallikulhojen soinnissa. Kuitenkin kristalliharpussa on kirkas ja korkea ääni. Siinä on myös useampia ääniä, kun taas krsitallikulhossa on vaan yksi ääni. 

Kvartsikristalli

Puhdas kvartsi on erittäin hoitava. Se auttaa keskittymään ja selkeyttämään olotilaa. Soitin syventää meditaatiota, tukee henkisessä kehityksessä ja parantumisprosessissa. Se vahvistaa immuniteettia ja tasapainottaa energioita.

Kristallliharppu on enemmän kuin soitin

Kristalliharppu on enemmän kuin vaan soitin. Sen parantavien ominaisuuksien lisäksi sen yksinkertaiset äänet luovat kaunista musiikkia.  Kristalliharppu ikäänkuin avaa ja yhdistää 3D maailman muihin ulottuvuuksiin.

Tähtipölyä

Minun kristalliharppu on ostettu Puolasta ja se on Stardust eli tähtipöly kristalliharppu. Se on viritetty 432Hz. Soittimen äänet ovet: 5C#, 5D#, 5E, 5F#, 5G#, 5A, 5H, ja 6C#.

Sacred Forestilla on myös muita virityksiä kristalliharpuissaan. Tässä alhaalla on sinulle linkki Sacred Forestin sivuilla ja tällä linkillä saat myös alennuksen ostoksesta. (Kumppanuusmarkkinointi)


OSTA OMA KRISTALLIHARPPU TÄSTÄ

Luokat : hoitavat äänet, Sound Healing